Dag van de Ondernemer Arnhem

2 Minuten
Station Arnhem

Het thema van deze bijeenkomst is ‘lokaal ondernemen in Arnhem’. Het programma start om 8.00 uur en duurt tot 9.30 uur. U kunt de bijeenkomst volgen via MS Teams. Het programma ziet er als volgt uit:

Programma 

Na een warm welkom door wethouder Jan van Dellen wordt u geinformeerdover de stand van zaken van lokaal ondernemen in Arnhem. Ook wordt u geinformeerd over geldzaken en ondernemen. Tot slot ziet u prachtige voorbeelden van lokale samenwerkingen.

Break-out sessies

Vanaf 8.50 uur kunt u meepraten en -doen in de zogenoemde break-out sessies:

 1. Arbeidsmarkt
  In deze sessie gaan we in op de ‘war for talent’, hoe kun je je als voorkeurswerkgever positioneren en zo het juiste talent aan je organisatie verbinden? 
  Door: Eiffel.
   
 2. Duurzaamheid
  Verduurzaming van onze samenleving is een blijvende uitdaging. In deze sessie komt aanbod wat voor bedrijven belangrijk is bij verduurzaming van bedrijfsvoering en hoe ze daarin effectief kunnen worden ondersteund. 
  Door: Grant Thornton en SUEZ. 
   
 3. Energie
  In Arnhem is het Energy-cluster volop in ontwikkeling. En met de komst van Connectr wordt dit cluster verder versterkt. In deze sessie wordt ingegaan op deze ontwikkeling en hoe dit voor MKB-bedrijven uit Arnhem kansen biedt. 
  Door: The Economic Board en Venema Techniek.
   
 4. Digitalisering
  Digitalisering wordt steeds belangrijker in onze economie en samenleving. In deze sessie wordt ingegaan op het belang van digitalisering voor ondernemers en komt de wijze waarop bedrijven hierbij ondersteund kunnen worden aan bod. 
  Door: Avisi en Hogeschool Arnhem Nijmegen.
   
 5. Horeca
  Wat kun je in deze moeilijke tijd doen als horeca ondernemer? Inspiratie en goede voorbeelden komen aan de orde in deze sessie.
  Door: KHN-Arnhem

Om 9.30 uur wordt de bijeenkomst gezamenlijk afgesloten.  

Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan het programma zelf is niet nodig. Voor het deelnemen aan de break-out sessies is aanmelden wel noodzakelijk. Mail uw naam en het nummer van de break-out sessie waar u aan wilt deelnemen voor 19 november naar ondernemen@arnhem.nl. U ontvangt dan een link waarmee u aan de sessie kunt deelnemen.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.