Dit is Arnhem

Arnhem is een stad die steeds op zoek is naar vernieuwing en vooruitgang. Met een trots ‘hert’ op de goede plaats. Waar Arnhemmers de blik naar voren gericht hebben. De mouwen opgestroopt en met oog voor de wereld om ons heen. Zo doen we dat in Arnhem. Met creativiteit als motor en innovatiekracht als brandstof.

Meinerswijk en TenneT toren

Hoofdstad van Gelderland

Arnhem; hoofdstad van Gelderland en achtertuin van de Veluwe. De stad van Ernemmers die zelf de Rijn verlegden om een stad aan de rivier te zijn en handel te kunnen drijven. En waar de trolleybus wegreed uit het naoorlogse puin. Thuisbasis van makers en bouwers.

Een stad met groene longen. Waar je ontspant, recreëert, ontwikkelt, werkt en woont in groen. Arnhem ademt en dóet groen; voor een nog groenere toekomst. Arnhem is de energieke hub in een regio waar stedelijke dynamiek, de natuurrijke leefomgeving en economische kracht elkaar versterken.

Een stad waar grote bedrijven, jonge talenten, onderwijs en onderzoek, startups en scale-ups samenwerken aan onze toekomst. Waar successen worden geboekt in mode, energietransitie, innovatie en automotive. Waar sporten met een beperking geen beperking is en waar toegewerkt wordt naar olympische prestaties.

vlas

Arnhem; meer dan een merk second

Arnhem; meer dan een mer second CONTENT

Benieuwd wie wij zijn?

Het Regieteam zorgt voor de uitvoering van het actieplan en het contact met de stakeholders.

Marian van Hooij
Marian van Hooij
Regisseur
Manon Cornelissen
Manon Cornelissen
Projectmanager
Sabine van Kempen
Sabine van Kempen
Content marketeer
Danielle geknipt
Daniëlle Houtriet
Backoffice
Tanja Kraal
Tanja Kraal
Bestuursvoorzitter
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Penningmeester
Meike Verhagen
Meike Verhagen
Bestuurssecretaris
Boy Sluiter
Boy Sluiter
Algemeen bestuurslid
Bart van den Hoven
Bart van den Hoven
Algemeen bestuurslid

Benieuwd wie wij ook zijn?

Het second team

Ontwerp zonder titel (5)
Theo Janssen
promotor
Boy Sluiter
Boy Sluiter
test functie

Groen, Creatief en Vrij

Stichting Citymarketing Arnhem gelooft dat als je samen met de stad werkt aan en investeert in de drie-eenheid Groen, Creatief en Vrij, je de stad – en daarmee de wereld – een beetje mooier maakt.

Stichting Citymarketing Arnhem motiveert en activeert de stad op die drie waarden. Dat doen we door mensen, initiatieven, bedrijven en events te stimuleren ‘on-brand’ te zijn en uit te dagen om in te zetten op een ‘triple-A’ status.

Adres

Bovenbeekstraat 21
6811 CV Arnhem
Nederland

Vragen of opmerkingen